Inschrijven

.
Leuk dat u interesse hebt in een van de 27 appartementen van het project De Vrije Heerlijkheid in Veghel. Onderstaand de verkoopprocedure.

Start verkoop
De verkoopbrochures zijn vanaf heden verkrijgbaar. Bij deze brochure behoren ook de prijslijst en een voorkeursformulier. Mocht u vragen hebben over de appartementen of de verkoopprocedure, reglement van inschrijving, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Meierijstad Makelaardij.

Inschrijven
Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent over de appartementen en locatie als dat wij zijn. Uw interesse voor één of meerdere appartementen kunt u kenbaar maken middels het invullen van het voorkeursformulier. Graag ontvangen wij het voorkeursformulier per e-mail of per post uiterlijk maandag 13 maart voor 12:00 uur bij de makelaar. Formulieren die wij na deze datum ontvangen worden eventueel in een later stadium in behandeling genomen.

 

Toewijzing
Naar verwachting kunnen wij u in de week van 13 maart berichten of wij één van de appartementen aan u kunnen toewijzen. Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde appartementen (bouwnummers) hebben opgegeven zal toewijzing plaatsvinden op basis van de meeste geschikte kandidaat. Indien er naar oordeel van de ontwikkelaar meerdere gelijkwaardige kandidaten voor één appartement zijn, zal toewijzing plaatsvinden middels loting. Wij gaan ervan uit dat u voor de niet door u ingevulde bouwnummers geen belangstelling heeft. Indien u een appartement krijgt toegewezen, dan wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Na dit gesprek volgt een optieperiode van één week. Binnen  deze periode horen wij graag of u het appartement wilt kopen of ervan afziet. De verkoopgesprekken vinden plaats vanaf 15 maart aanstaande.

Mochten wij geen appartement aan u kunnen toewijzen, dan wordt u hier uiteraard over geïnformeerd. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en geïnformeerd wanneer er appartementen beschikbaar zijn.

Wij wensen u veel plezier bij het doornemen van de brochure. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

 

Verkoopteam 


 

Meierijstad Makelaardij
E info@demakelaarvanhier.nl

 

Hoogstraat 25, Veghel
T  0413 – 35 36 11

 

Kloosterstraat 6, Schijndel​​​​
T  073 – 544 21 00

 

(Nieuwbouw)woning financieren?

Zorg dat u financieel alles op orde heeft. Niet verplicht, wel zo verhelderend.
Weet u dat u vrijblijvend een financiële check uit kunt laten voeren? Zodat u goed voorbereid een (nieuwbouw)woning koopt. Met deze check krijgt u namelijk een heel duidelijk inzicht in uw financiën en vergroot u aanzienlijk de kans op toewijzing van een woning.

Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Vraag dan nu een financiële check aan: