Nieuws

 

Bouwfeestje!

VEGHEL – Op woensdag 17 april 2024 vierden de kopers de voorspoedige voortgang van de bouw op de bouwplaats van De Vrije Heerlijkheid, dat 27 appartementen zal huisvesten. 

Projectontwikkelaar Robert Hellings van Cedrus Vastgoed sprak de toekomstige bewoners toe. Hij gaf aan dat voor de bouw van dit appartementengebouw 210 binnendeuren, 12.000 dakpannen, 144 gevelkozijnen, 50.000 kilo metselmortel, 9.000 kilo lijm, 2700 m² steiger en nog vele andere materialen gebruikt worden.

Wethouder Goijaarts feliciteerde de nieuwe bewoners met dit prachtige appartementengebouw aan de Buitendreef in Veghels Buiten en heette de nieuwe bewoners die momenteel nog niet in Meierijstad woonachtig zijn van harte welkom in de gemeente Meierijstad.

Hierna werd er afgeteld naar het feestelijke moment waarop de party-poppers de lucht in kleurden. Vervolgens mochten de nieuwe bewoners symbolisch een steen metselen. Dit alles vond plaats met medewerking van bouwbedrijf Wagemakers, dat naar verwachting het appartementengebouw in het eerste kwartaal van 2025 zal opleveren.

Veghels Buiten, voorheen een agrarisch gebied, is inmiddels getransformeerd tot een prachtige nieuwe woonwijk. Ontwikkelaar Hellings is trots dat De Vrije Heerlijkheid het sluitstuk vormt voor de nieuwbouwwijk Erpseweg Zuid.

Na een bezichtiging van de parkeerkelder en een appartement, konden de toekomstige bewoners onder het genot van hapjes en drankjes kennismaken met hun nieuwe buren.

 

De bouw is gestart!

In de afgelopen weken zijn de voorbereidingen getroffen voor de bouw van De Vrije Heerlijkheid te Veghels Buiten. Inmiddels zijn ook de grondwerkzaamheden volop gaande. Dit woongebouw met 27 appartementen vormt het laatste schakelstuk van het Kloosterbuurtschap. Het wordt een eigentijds woongebouw met een knipoog naar oude Brabantse kloosters.

We zijn erg trots dat we met de huidige marktomstandigheden dit woongebouw kunnen realiseren! Dank aan alle inzet en samenwerking van architect, ontwikkelaar, aannemer, adviseurs en gemeente.

 


De verkoop is gestart!

Op donderdag 2 maart is de verkoop van de 27 appartementen in nieuwbouwplan De vrije Heerlijkheid in Veghels Buiten gestart. Het verkoopteam stond van 16:00 tot 19:00 uur bij Koopvaart aan de Noordkade in Veghel klaar om alle geïnteresseerden te informeren over de diverse appartementen, over het nieuwbouwplan en over de verkoopprocedure. Het was een fijne middag (waar je vrijblijvend binnen kon lopen) met een hele mooie opkomst.

Wilt u ook de prachtige brochure en bijhorende prijslijst ontvangen?
Kom dan gerust eens langs bij op ons kantoor. We kunnen u dan uiteraard ook alles vertellen over het plan en de verkoop.

Meierijstad Makelaardij
Hoogstraat 25 in Veghel of Kloosterstraat 6 in Schijndel

Wilt u liever de brochure en prijslijst digitaal ontvangen dan kan dat uiteraard ook. Stuur ons dan even een e-mail:  info@demakelaarvanhier.nl

Een kleine impressie van de middag:

Donderdag 2 maart 2023

Start Verkoop!

Op donderdag 2 maart start de verkoop van de 27 mooie appartementen in nieuwbouwplan De vrije Heerlijkheid in Veghel.  Op deze dag is het verkoopteam van 16.00 uur tot 19.00 uur aanwezig bij Koopvaart, het horecagedeelte van hotel The Yard aan de Noordkade 1 in Veghel. U kunt hier vrijblijvend binnen lopen om de brochure met alle informatie over deze nieuwbouw appartementen op te halen. We kunnen u dan uiteraard ook alles vertellen over het plan en de verkoop.

Graag tot donderdag 2 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur bij:
Koopvaart (het horecagedeelte van Hotel The Yard)
Noordkade 1 in Veghel

Kunt u er niet bij zijn?
Laat het ons weten, dan sturen we u alles toe.

Meierijstad Makelaardij
T  0413 – 35 36 11
E  info@demakelaarvanhier.nl

De vrije heerlijkheid

Koopappartementencomplex Veghels Buiten

VEGHEL 21-07-2021 – In de wijk Veghels Buiten wordt volgend jaar begonnen met de bouw van een appartementengebouw waarin 27 koopwoningen worden gerealiseerd. Wethouder Jan Goijaarts en Robert Hellings van Cedrus Vastgoed hebben woensdag de koopovereenkomst voor dit appartementengebouw ‘De vrije Heerlijkheid’ ondertekend. Dit complex is het laatste schakelstuk in de Kloosterbuurtschap in Veghels Buiten.

Het gebouw wordt opgebouwd uit twee vleugels die in elkaar grijpen. Met 27 koopappartementen in verschillende afmetingen, indelingen en prijsklassen. En met verschillende binnen- en buitenruimtes die zo ontworpen zijn dat ontmoeting tussen de bewoners gestimuleerd wordt. Gesitueerd in een parkachtig landschap met een openbare tuin, vijver en speelveld.


Gehucht
In Veghels Buiten worden de huizen gebouwd in erven en buurtschappen, net als vroeger de Brabantse gehuchten. Veghels Buiten is geïnspireerd op de historie en het karakteristieke landschap van het Brabantse platteland. ‘De vrije Heerlijkheid’ is geïnspireerd door de Bossche School-architectuur en past binnen het thema ‘kloostergebouw’. “Centraal gelegen in de wijk, als een klooster omringd door het groen, vormt het een ankerpunt voor de buurt”, zo meldt de gemeente.

Bron: Omroep Meierij